horse in lines -KORU

HORSE IN LINES

Asiakastoiveiden myötä syntynyt horse in lines- potrettikoru on nyt saatavilla myös verkkokaupastamme!

Taiteilija Emma Penttinen luo työkseen taidepotretteja asiakkaiden eläinystävistä valokuvien ja toiveiden pohjalta, jotka valmistetaan meillä Kuopiossa käsityönä koruteokseksi.

Eläinpotretti ja sen pohjalta käsinkaiverrettu koruteos voidaan toteuttaa jokaisen lajin eläinystävästä, esimerkiksi hevonen, koira, kissa.

Kun tilaat tämän koruteoksen, olemme yhteydessä tilauksen jälkeen sähköpostitse, jonka myötä uniikin potrettityön valmistelut Emman kanssa alkavat.

Potretti tehdään tiiviisti yhteistyössä asiakkaan toiveiden ja valokuvien myötä ja potrettiteoksen hyväksynnän jälkeen teos tehdään koruksi. Koru kaiverretaan käsin, joten teoksen viivoista tulevat erittäin eläväiset, aivan kuten sivellinvedot teoksissa myös.

''Meillä jokaisella on 'that special someone' se joku erityinen, joka on jättänyt meihin lähtemättömän jäljen. Uniikki piirros on kaunis tapa ikuistaa tärkeä ystävä.'' -Emma Penttinen

Autamme mielellämme, kun mieleen tulee kysyttävää. Tällä lomakkeella helppo yhteydenotto meihin. Olemme pian yhteydessä!

Yst. Minna ja Kari