LAATU JA EETTISYYS

Takaamme tuotteidemme korkean laadun sekä eettisyyden. Käyttämämme jalometallit ovat kierrätettyjä, alan parhailta toimijoilta hankittuja. Jalometallien työstämisessä otetaan kaikki materiaali talteen ja sulatetaan uudelleen, hävikkiä ei synny.

Timanttimme tulevat suomalaiselta alan toimijalta, jolla on pitkänlinjan kokemus jalokivialalla. Timanttimme ovat korkealaatuisia luokitukseltaan; alkaen luokituksesta Wesselton SI (W/SI). Timanttitoimittajamme takaa sekä timanttien eettisyyden että laadun.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja materiaaleja, jotka ovat sukupolvelta toiselle kestäviä sijoituskohteita.

Korusi tehdään ammattitaidolla ja toiveidesi mukaan.

HOITO-OHJEET

Hopeakoruja käytetään paljon sekä arjessa että juhlassa. Arkikäytössä koru on hyvä riisua saunaan, suihkuun, uimaan sekä nukkumaan mentäessä, jotta korun kaunis loisto säilyy mahdollisimman pitkään. Hopeakoru voidaan kuitenkin kiillottaa aina uudelleen ja uudelleen helposti hopean kiillotusliinalla tai nesteellä. Hopeakorut säilyvät parhaiten ilmatiiviissä, happovapaassa säilytysrasiassa. Korujemme mukana tuleva korurasia suojaa korua tummumiselta.