TAIDOKAS KAIVERRUS

Kaivertaja - kultaseppä Kari Puustinen on tehnyt kultasepän käsinkaiverrustyötä jo 30 vuoden ajan ja hän on laajalti tunnettu laadukkaasta kaiverrusjäljestään sekä asiakaslähtöisestä työstään. Hänen käsissään kaiverrettava tuote saa tunnearvoa ja yksilöllisyyttä.

Käsinkaiverrustyöllä on rajattomat mahdollisuudet toteuttaa niin korujen, lahjaesineiden kuin lukuisten muidenkin tuotteiden personointi. Käsinkaiverrusta tarvitaan myös siihen mihin kaiverruskoneet eivät pysty, kuten kivelliset vihkisormukset, riipukset, erikoiset kaiverrusalat ja erikoismateriaalit. Käsinkaiverruksella saadaan ainutlaatuista ja kestävää jälkeä esineiden kuviointiin ja personointiin.

Kaiverrus esimerkkejä hopealevyssä. Monogrammi ja nimikaiverrus.

ASIAKASTYÖT

Toteutamme uniikit toiveet sekä kaiverruksille, että kultasepäntöille. Autamme ideoinnissa ja suunnittelussa, sekä piirrämme sekä koru- sekä kaiverrusmalleja nähtäväksi asiakkaalle ennen työnaloitusta. Meille voi tulla myös valmiin tarkan suunnitelman kanssa. ''Vielä ei ole mikään asiakastoive ja työ jäänyt toteuttamatta, vaikka on tätä kaiverrustyötä jo yli 30 vuotta tehty'' sanoo Kari.

Kaiverrus onnistuu laajalti erilaisiin materiaaleihin.

''Yksilöidyt astiat hääjuhlaan ovat nostaneet viimevuosina suosiotaan ja uniikkeja, laadukkaita tuotteita arvostetaan. Kaiverrus on hieno tapa yksilöidä muistoesine; tunnearvo on silloin erityisen suuri esimerkiksi lahjansaajalle" lisää Kari.

KAIVERRUS, KUOPIO

Palvelemme Kuopion Kiltatalossa osoitteessa Vuorikatu 15, 70100 Kuopio.

Ma-Pe 10.00 - 17.00 ja sopimuksen mukaan.

Asiakkaiden omat korut ja muut tuotteet on mahdollista tuoda kaiverrukseen tai arvioitavaksi paikan päälle Vuorikadun pisteeseen.

Kaiverrustöitä voi tiedustella myös soittamalla ja sähköpostitse.

Kari Puustinen

+358 50 5750 235 (arkisin klo 9.00 -17.00) kari.puustinen@tira.fi

Käsinkaiverrustyö. Kaivertaja työstää kaiverrustyökalulla nimikirjaimet koruun.

KAIVERRUSTYÖT

Helppo yhteydenotto meihin tällä lomakkeella.

Olemme pian yhteydessä!