TAIDOKAS KAIVERRUS

Kaivertaja - kultaseppä Kari Puustinen on tehnyt kultasepän käsinkaiverrustyötä jo 30 vuoden ajan ja hän on laajalti tunnettu laadukkaasta kaiverrusjäljestään, sekä asiakaslähtöisestä työstään. Hänen käsissään kaiverrettava tuote saa tunnearvoa ja yksilöllisyyttä.

Käsinkaiverrustyöllä on rajattomat mahdollisuudet toteuttaa niin korujen, lahjaesineiden kuin lukuisten muidenkin tuotteiden personointi. Käsinkaiverrusta tarvitaan myös siihen mihin kaiverruskoneet eivät pysty, kuten kivelliset vihkisormukset, riipukset, erikoiset kaiverrusalat ja erikoismateriaalit. Käsinkaiverruksella saadaan ainutlaatuista ja kestävää jälkeä esineiden kuviointiin ja personointiin.

Kaiverrus esimerkkejä hopealevyssä. Monogrammi ja nimikaiverrus.
Kaiverrus Kuopio. Sormus Kuopio. Kalvosinnapit. Kaivertaja kultaseppä Kuopio.
Puukon kaiverrus Kuopio. Marttiini puukko.
Kaiverrus Kuopio. Kultaseppä Kuopio. Käsinkaiverrus
Asekaiverrus. Kaiverrus Kuopio. Kultaseppä Kuopio.

ASIAKASTYÖT

Toteutamme uniikit toiveet sekä kaiverruksille, että kultasepäntöille. Autamme ideoinnissa ja suunnittelussa, sekä piirrämme sekä koru- sekä kaiverrusmalleja nähtäväksi asiakkaalle ennen työnaloitusta. Meille voi tulla myös valmiin tarkan suunnitelman kanssa. ''Vielä ei ole mikään asiakastoive ja työ jäänyt toteuttamatta, vaikka on tätä kaiverrustyötä jo yli 30 vuotta tehty'' sanoo Kari.

Kaiverrus onnistuu laajalti erilaisiin materiaaleihin.

''Yksilöidyt korut ja esineet ovat nostaneet viimevuosina suosiotaan ja uniikkeja, laadukkaita tuotteita arvostetaan. Kaiverrus on hieno tapa yksilöidä muistoesine; tunnearvo on silloin erityisen suuri esimerkiksi lahjansaajalle" lisää Kari.

KAIVERRUS, KUOPIO

Palvelemme Kuopion torin tuntumassa, osoitteessa Puijonkatu 14. Tervetuloa!

Ti-Pe 9.00 - 17.00 ja sopimuksen mukaan.

Asiakkaiden omat korut ja muut tuotteet on mahdollista tuoda kaiverrukseen ja arvioitavaksi paikan päälle Puijonkadun liikkeelle.

Kaiverrustöitä voi tiedustella myös soittamalla ja sähköpostitse.

Kari Puustinen

+358 50 5750 235

kari.puustinen@tira.fi

Käsinkaiverrustyö. Kaivertaja työstää kaiverrustyökalulla nimikirjaimet koruun.

KAIVERRUSTYÖT

Helppo yhteydenotto meihin tällä lomakkeella.

Olemme pian yhteydessä!