LAADUKAS KAIVERRUS

Kaivertaja - kultaseppä Kari Puustinen on tehnyt kaiverrustyötä jo 30 vuoden ajan ja on laajalti tunnettu laadukkaasta kaiverrusjäljestään sekä asiakaslähtöisestä työstään. Hänen käsissään kaiverrettava tuote saa tunnearvoa ja yksilöllisyyttä.

Käsinkaiverruksella on rajattomat mahdollisuudet toteuttaa lahjaesineiden ja lukuisten muiden tuotteiden personointi. Käsinkaiverrusta tarvitaan myös siihen mihin kaiverruskoneet eivät pysty, kuten kivelliset vihkisormukset, riipukset, erikoiset kaiverrusalat ja erikoismateriaalit. Käsinkaiverruksella saadaan ainutlaatuista ja kestävää jälkeä esineiden kuviointiin ja personointiin.

Kaiverrus esimerkkejä hopealevyssä. Monogrammi ja nimikaiverrus.

ASIAKASTYÖT

Toteutamme uniikit toiveet sekä kaiverruksille, että kultasepäntöille. Autamme ideoinnissa ja suunnittelussa, sekä piirrämme sekä koru- sekä kaiverrusmalleja nähtäväksi asiakkaalle ennen työnaloitusta. Meille voi tulla myös valmiin tarkan suunnitelman kanssa. ''Vielä ei ole mikään asiakastoive ja työ jäänyt toteuttamatta, vaikka on tätä työtä jo 30 vuotta tehnyt'' sanoo Kari.

Kaiverrus onnistuu laajalti erilaisiin materiaaleihin.

''Yksilöidyt astiat hääjuhlaan ovat nostaneet viimevuosina suosiotaan ja uniikkeja, laadukkaita tuotteita arvostetaan. Kaiverrus on hieno tapa yksilöidä muistoesine; tunnearvo on silloin erityisen suuri esimerkiksi lahjansaajalle" lisää Kari.

KAIVERRUS, KUOPIO

Palvelemme Kuopion keskustassa Kiltatalossa osoitteessaVuorikatu 15, 70100 Kuopio

Ma-Pe 10.00 - 17.00 ja sopimuksen mukaan.

Asiakkaiden omat korut ja muut tuotteet on mahdollista tuoda kaiverrukseen tai arvioitavaksi paikan päälle Vuorikadun pisteeseen.

Kaiverrustöitä voi tiedustella myös soittamalla ja sähköpostitse.

Kari Puustinen +358 50 5750 235 (arkisin klo 9.00 -18.00)kari.puustinen@tira.fi

Käsinkaiverrustyö. Kaivertaja työstää kaiverrustyökalulla nimikirjaimet koruun.

KAIVERRUS

Helppo yhteydenotto meihin tällä lomakkeella.

Olemme pian yhteydessä!