Lasten teosten läpikäyntiä MLL:n pääkonttorilla 11.3.2020.

MLL- korun suunnittelu alkaa!

Keskiviikkona 11.3. olimme vastaanottamassa lasten teoksia MLL:n pääkonttorilla Helsingissä. Suuret kiitokset kaikille yhteissuunnitteluun osallistuneille! Lasten teosten pohjalta aloitamme nyt MLL-korun suunnittelun, sekä korumallien luonnostelun. Koru julkaistaan 4.10. MLL:n 100-vuotis syntymäpäivänä ja koru tulee osaksi MLL:n varainhankintaa lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyväksi.

Tervetuloa seuraamaan projektin etenemistä Instagramin ja Facebookin kautta sekä täällä sivuillamme!

Terveisin Minna ja Kari

MLL KORU

Mannerheimin Lastensuojeluliitto täyttää tänä vuonna 100 vuotta! Vuoden koruprojektinamme on suunnitella ja toteuttaa MLL:lle oma koru MLL:n varainhankinnan tueksi. Koru toteutetaan yhteissuunnitteluna lasten kanssa. Kaikki alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret voivat lähettää oman teoksensa (piirrustus, maalaus ym.) aiheesta juhla, juhlapäivä ja osallistua näin yhteissuunnitteluun mukaan. Teokset toimivat inspiraatiolähteenä ja suunnittelun pohjana korulle. Ajatuksena, että MLL koru olisi ikäänkuin lasten oma lahja satavuotiaalle MLL:lle. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa ja osallistumisohjeet: https://www.mll.fi/uutiset/lapset-ja-nuoret-kutsutaan-mukaan-suunnittelemaan-mll100-juhlavuoden-korua/

MLL täyttää sata vuotta! Mannerheimin Lastensuojeluliitto saa oman korun.

KORUSUUNNITTELU

Seuraa korusuunnittelun sekä korun toteutuksen etenemistä sivuillamme, Instagramissa tai Facebookissa!

Päivitämme uutisia myös tähän osioon. Seuraava askel on lasten teosten nouto MLL:n pääkonttorilta osallistumisajan päätyttyä ja suunnittelutyön aloitus.