horse in lines - KORU, Hopea 925 | Oman eläinystävän teoksena

Heti saatavilla
Toimitusaika: Alkaen 6.11. , n. 14 päivä(ä)

Kuvaus

Asiakastoiveiden myötä syntynyt horse in lines- potrettikoru on nyt saatavilla myös verkkokaupastamme!


Taiteilija Emma Penttinen luo työkseen taidepotretteja asiakkaiden eläinystävistä valokuvien ja toiveiden pohjalta, jotka valmistetaan meillä Kuopiossa käsityönä koruteokseksi.

'Meillä jokaisella on 'that special someone' se joku erityinen, joka on jättänyt meihin lähtemättömän jäljen. Uniikki piirros on kaunis tapa ikuistaa tärkeä ystävä.'' -Emma Penttinen


Kääntöpuolelle lisätään myös toiveen mukaan esimerkiksi eläinystävän nimi ja päivämäärä.

Eläinpotretti ja sen pohjalta käsinkaiverrettu koruteos voidaan toteuttaa jokaisen lajin eläinystävästä, esimerkiksi hevonen, koira, kissa.


Materiaali: Hopea 925

Korun halkaisija: 15mm

Ketju saatavilla erikseen oman toivemitan mukaan.


Kun tilaat tämän koruteoksen, olemme yhteydessä tilauksen jälkeen sähköpostitse, jonka myötä uniikin potrettityön valmistelut Emman kanssa alkavat.

Potretti tehdään tiiviisti yhteistyössä asiakkaan toiveiden ja valokuvien myötä ja potrettiteoksen hyväksynnän jälkeen teos tehdään koruksi. Koru kaiverretaan käsin, joten teoksen viivoista tulevat erittäin eläväiset, aivan kuten sivellinvedot teoksissa myös.


Tutustu lisää Emma Penttisen potrettityöhön tästä.


Koru tulee TIRA lahjakassissa, jossa koru on pakattuna valkeaan puiseen korurasiaan satiinilla tai halutessa ketjulla tilauksesta.
Mukana myös TIRA X horse in lines -tuotekortti, jossa tekstit ovat suomeksi ja englanniksi.


Koruillamme on myös suomalaisen tuotteen Avainlippu-merkki.