KUKSAT KAIVERRUKSELLA

Kuksa kuvakaiverruksella. Kaiverrus. Kuksa kaiverruksella. Suomenpystykorva.

Kuvakaiverrus

Kuvakaiverrukset toiveiden mukaan, vaikka eräkaverin valokuvasta! Kari kaivertaa kuvat käsin polttoterällä, joten kaikenlaiset kuvatoiveet ovat mahdollisia toteuttaa kuksaan.

Kuvakaiverrukset alk. 45€.

Kuvakaiverrusten tilaus sähköpostitse tira@tira.fi.

Hirvikuksa. Kuksa kaiverruksella.
Kuksa kuvakaiverruksella. Käsinkaiverrus. Kuksa kaiverruksella.
Kuksa kuvakaiverruksella. Koiran kaiverrus kuksaan. Kuksa kaiverruksella.
Suomenpystykorva. Kuvakaiverrus asiakkaan valokuvasta. Kuksa kaiverruksella. Suomenpystykorva
Kuha kaiverrus. Kuksa kaiverruksella. Eräkuksa. Kuha.

Kuksan ohjeet:

Kun otat käyttöön kuksan, täytä kuksa kahvikuumalla vedellä, ei kiehuvalla, anna veden olla n. 2 minuuttia. Veteen liukenee kuksan suola. Kuksa on tekovaiheessa keitetty suolavedessä, jotta puun jännite jää pois ja kuksa ei halkea myöhemmin juomakäytössä. Anna kuksan kuivua vähintään 2 tuntia. Puun syyt aukeavat kun kuksa kostuu ja kuivuu. Keitä vahvat suodatinjauhatuskahvit ja käytä suodattimen pohjalta märkiä kahvin puruja 1 rkl ja hierrä purut lujasti peukalolla painaen kuksan seinämiin niin kauan että ne kuivuvat (n. 3-5 min.) Näin saat kuksaan vettä hylkivän rasvakalvon.

Juo kuksasta, mutta älä pese, sillä kesto ja hygieenisyys perustuu siihen ettei kuksaa pestä. Kuksan suolaisessa puupinnassa pöpö ei kerkeä elää.

Kahvi säilyy retkillä pidempään kuumana, sillä puu ei johda kahvin lämpöä pois.

''Teemme laajalti erilaisia uniikkeja jalometallikoruja, pienesineitä sekä kaiverrettavia tuotteita. Perehdymme suunnittelutyössä toiveisiin ja tarpeisiin ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Meille tärkeää on luoda ikimuistoinen, elämää kestävä aarre, joka yhdistää läheiset ja kantaa kaikki rakkaimmat hetket ja muistot.''

-Minna & Kari

Helppo yhteydenotto meihin tällä lomakkeella. Olemme pian yhteydessä!

Jos sinulla on tilauksille erikoistoiveita, kuvia, ideoita tai kysyttävää, meille voi lähettää viestiä sähköpostitse tira@tira.fi tai ottaa yhteyttä viereisellä yhteydenottolomakkeella.

Vastaamme pian!

Yst. Minna & Kari