TILAUSTYÖT

Pioni_koru

Hope ja pioninkukka.

Asiakas toivoi kultakorun rannekoruksi, johon toiselle puolelle kaiverrettaisiin hänen lempikukkansa pioni, sekä toiselle puolelle sana Hope, jolla oli tärkeä merkitys asiakkaalle muistaa pitää toivoa yllä vaikealla hetkellä.

Rannekorun ketjuksi valittiin siro, mutta kestävä kultainen papuketju, 1,5mm vahvuisena.

Lasten nimikirjaimista äidille tehty kirjainmonogrammikoru A&D.

Kääntöpuolelle kaiverrettiin modernin kalligrafian tyyliin lasten nimet, Adrian ja Damian. Laatan halkaisijakoko 12mm, ankkuriketju 1,1mm vahvuisena. Käsinkaiverrukset tehtiin asiakkaan lähettämän toivetyylien mukaan.

Yhteinen kirjainmonogrammi pariskunnan nimien etukirjaimista tehtynä. Kääntöpuolelle kaiverrettiin lasten nimet mukaan. Laatan koko 10mm, ankkuriketju 1,1mm. Asiakkaan toiveena oli moderni kaunotyyli ja Kari luonnosteli toiveen myötä ensin monogrammimallin, joka lähetettiin asiakkaalle nähtäville. Monogrammin kokonaisuus oli asiakkaalle heti mieleinen ja Kari pääsi aloittamaan käsinkaiverrustyöt.

Kultakorut voidaan toteuttaa käsinkaiverruksella toiveiden mukaan. Jos sinulla on oma itselle tärkeä ja merkityksellinen teksti, kuva, kukka, symboli autamme mielellämme korun toteuttamisessa.

Voit toivoa itsellesi mieleistä laatan halkaisija kokoa, esimerkiksi 10mm tai 12mm, sekä tarvitaessa ranneketjua tai kaulaketjua.

Autamme mielellämme korun kokonaisuuden suunnittelussa itselle tai lahjaksi.

Alla olevalla viestilomakkeella voit helposti tiedustella itsellesi mieleistä korua ja vastaamme piakkoin!

Kirjoita tähän meille viestinä omat toiveet kultakorullesi ja olemme pian yhteydessä!

Yst. Minna ja Kari

Myös kaikki uniikit tilaustyöt voi noutaa verkkokaupastamme tuotteena ja käytettävissä ovat verkkokaupan kaikki maksutavat.

Teemme tilaustyön valmistuessa oman tuotteen verkkokauppaan 'Tilaustyöt' -osioon ja koru on helposti noutettavissa tuotepainikkeen kautta.