SORMUKSET

Vihkisormukset

Suunnittelemme ja toteutamme vihkisormukset ja muut korut tilaustyönä Kuopiossa, sekä ympäri Suomen etäsuunnitteluna.

Vihkisormusten etäsuunnittelu voidaan toteuttaa monella tapaa. Alkuu voidaan pitää videotapaaminen yhdessä, jonka pohjalta ensimmäisiä sormusluonnoksia lähdetään työstämään. Tulevan hääparin yhteinen tarina inspiroi ja yhteinen läsnäolo herättää usein jo ensimmäisiä ajatuksia suunnittelutyöhön. Kuvataulun eli Mood Boardin tekeminen on myös monelle mieleinen tapa kuvata omaa tyylisuuntaansa suunnittelun tueksi.

Pidämme myös kaupunkikohtaisia suunnittelutapaamisia kysynnän mukaan.

Tavoitteenamme on luoda hääpärin unelmasormukset, tuoda heidän yhteinen tarinansa sormuksiin, sekä muisto tärkeästä yhteisestä juhlasta, joka tulee säilymään vielä sukupolvelta toiselle. Erikoisuutenamme on Karin 30 vuoden käsinkaiverrustaito, joka tuo laajat mahdollisuudet myös sormusten runsaaseenkin koristeluun asiakkaan halutessa. Minnan ideointikyky muotoilijana sekä pitkänlinjan asiakastyö ovat omiaan suunnittelutyöhön. Suunnitteluprosessi etenee aina yhdessä työparin kesken asiakastapaamisten välissäkin.

Vihkisormukset tilaustyönä Kuopiossa onnistuvat työhuoneellamme Kuopion keskustassa Vuorikatu 15. Valmistelemme juuri uudistuvaa asiakastilaa työhuoneen yhteyteen. Tervetuloa!

'' Tuntui, että Minna sai kaikki toiveet käärittyä pieneen, vaikka en ehtinyt vielä sanoa lähes mitään tyylisuunnasta!'' - Jenni R. Helsinki -Etäsuunnitteluna toteutettu koru


''Minnalla on kaunis sekä tarkka muodontaju. Hänelle kelpaa vain paras lopputulos asiakasta varten ja kaikki tapahtuu niin rauhallisesti ja vaivattoman oloisesti, kuin luonnostaan.'' -Kari

Eloisa, käsinkaiverruksella viimeistelty sormus timanteilla.

Keltakultainen alk. 960€. Valkokultainen alk. 1290€ (ilman timantteja).

Halosormus sekä rivisormukset. Vihkisormus tilaustyönä.
Halosormus kokonaisuus. Kolme sormusta yhdessä. Vihkisormukset tilaustyönä kultasepällä.

Klassinen halosormus smaragdihiontaisella timantilla. Hinta-arvio valitun smaragdihiontaisen timantin mallin mukaan. Mahdollista toteuttaa myös kookas keskikivi kirkkaalla safiirilla.

Timanttirivisormukset alk. 695€.

Puuterisävyinen morganiitti sormus timanteilla. Keltakultaiseen runkoon alk. 980€.

Kaunis safiirisormus timanteilla. Sopii timanttirivisormuksen sekä kultaisen kihlan rinnalle yhteen.

Hinta alk. 980€.

Timanttirivisormus alk. 695€.

Helppo yhteydenotto meihin tällä lomakkeella.

Olemme pian yhteydessä!